Martinepoot’s Weblog


Auto’s, auto’s en auto’s
May 5, 2008, 7:46 am
Filed under: Uncategorized

Auto’s auto’s en nog meer auto’s. Waar zou de wereld zijn zonder auto’s? Vijf uur in de ochtend, moe en ogen amper open kunnen houden, de auto in en op weg naar Zweden.
In de auto zitten is nooit zo erg, meestal kan je lekker wegdromen of in slaap vallen. Toch werd de rit na een paar uur steeds vervelender. Met zijn drieën opgekropt achterin, de felle zon en een houte kont van het lange zitten.
Tot overmaat van ramp kwamen we aan het begin van een file te staan. 2 uur! En nou had ik al het gevoel te moeten plassen. Dat gevoel werd steeds erger. Op dat moment zou ik wel willen dat je, je gevoelens of gedachten even uit kan schakelen, zodat je geen pijn in je blaas voelt, omdat je zo nodig moet en dat je niet met je gedachten bij de wc en watervallen bent wat het allemaal nog erger maakt.
Zoiets zou toch gemaakt moeten worden. Gewoon even een knopje. Aan/Uit als je het moeilijk hebt of even niemand wil horen om je heen. En als je echt doof bent een knopje Aan. Gewoon Aan en je hoort weer.

Jammer dat het zo natuurlijk in het echte leven niet werkt, maar soms is het gewoon even lekker weg te dromen en je fantasie te beschrijven.

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: